Alexander op eerste Utrechtse 'FuckUp Night' - Wiseass.agency
1284
single,single-post,postid-1284,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Alexander op eerste Utrechtse ‘FuckUp Night’

download-1

Alexander op eerste Utrechtse ‘FuckUp Night’

Begin September van de eerste Utrechtse FuckUp Night plaats. Het concept is simpel: sprekers vertellen openlijk over hun grootste FuckUps. Wat ging er fout? Waarom ging het fout? Alexander sprak er over zijn startup Watermelon die medio 2016 failliet ging. 

‘Op het podium staat Alexander Wijninga. Piepjong, enthousiast, strak in het pak. Niets verklapt dat deze jongen iets grandioos heeft verkloot. Toch deed-ie dat. Deze 22-jarige Utrechter zorgde er met zijn bedrijf Watermelon voor dat bedrijven konden whatsappen met klanten. ,,Een steengoed idee, maar technologisch gezien onmogelijk”, vertelt hij – lachend. ,,Wij vonden een manier om het wél te doen, via een onofficiële koppeling.”

Hij harkte duizenden euro’s binnen, nam 12 man in dienst en deed hij zaken met grote biermerken, de belastingdienst en bedrijven in het buitenland. Juni dit jaar werd hij verkozen tot beste jonge ondernemer van 2016. Wijninga grijnst. ,,Een maand later, in juli, sommeerde Whatsapp ons om te stoppen en gingen we failliet.”

Lees het volledige artikel op AD.nl.

Meer over Alexander weten, bekijk dan zijn profiel.   Gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op kantoor    Sprekers in vele thema's    Ervaren sprekers    Vaste contactpersoon

Persoonlijk advies? We helpen u graag!

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

 

013 220 00 02 Stel je vraag via e-mail

wiseasswebsitelogo