FD Gazellen nominatie voor Sander - Wiseass.agency
1289
single,single-post,postid-1289,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

FD Gazellen nominatie voor Sander

FD Gazellen nominatie voor Sander

Reden tot lachen voor een van onze sprekers! Sander Berendsen is met zijn SB Supply genomineerd voor de FD Gazellen Awards van 2016. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een mooie erkenning voor de onderneming die Sander op zijn 16ste startte.

Wij wensen Sander veel succes!

Meer over Sander weten? Bekijk dan zijn profiel.   Gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op kantoor    Sprekers in vele thema's    Ervaren sprekers    Vaste contactpersoon

Persoonlijk advies? We helpen u graag!

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

 

013 220 00 02 Stel je vraag via e-mail

wiseasswebsitelogo